Hoezo zou je mijn boek lezen?

Omdat de mensheid in een Nieuw Tijdperk leeft. Het Watermantijdperk met de gouden waarden van vrijheid, gelijkheid en broederschap!

Momenteel  heeft de Aarde meer dan ooit de warmte en wijsheid van vrouwen nodig. Wereldvrouwen.
Net als de sensuele Sophie, de hoofdpersonage uit de romans

Mijn romans zijn opgedragen

Thanda

aan de eerste bloem op aarde

Vrijheid

aan onze mooie Maan

Vrede, de heilig missie

aan Aartsengel Michaël, dé Aartsengel van het Aquaristijdperk

De verhalen spelen zich af in het huidige moment

In de roman Vrijheid komt de hoofdpersonage Sophie al in contact met de Italiaanse maffia. In de roman Vrede, duikt de Diva pas echt in de donkere wereld van dit schrikbewind. “Het Systeem!’” Het systeem van geld en macht alias de witteboordencriminaliteit, alias ‘De Maffia’ met hun eigen GOD van GELD, OLIE en DRUGS! Het roer moet om! Revolutie!

Sinds eind maart 2020 is de mensheid wereldwijd geketend door het zgn. ‘virus’ en daarna is de ene naar de andere crisis in het leven geroepen. Maar geen angst, net als in elk sprookje… eind goed, al goed. Liefde overwint alles! Lees het boek VREDE maar.

Of misschien luister je liever naar het verhaal. De twee eerste romans zijn ook verkrijgbaar in een luisterboek, klik hier.

De boodschappen

De rebelse Waterman in mij schrijft maatschappij kritisch en doorbreekt bestaande structuren in de hang naar vernieuwing en hervorming. Net zoals het echte leven bevat het geschrevene shockeffecten. Want het verhaal moet tot nadenken stemmen anders mist het zijn doel. Maar de verhalen kunnen de lezer vooral de diepste kern raken.

Niets is vanzelfsprekend in het leven, vooral niet in liefdesrelatie. Een relatie met jezelf is een fundamentele vereiste om aan te voldoen voordat je met een ander een relatie kunt aangaan. Werken aan jezelf is de meest belangrijke levenslange werkzaamheid.

Het taboe op de dood, op rouw en op warme seks worden doorbroken in de romans. Met een zware allergie voor calvinisme snij ik Puriteinse wortels door. Want seks is heilig. Seks is gezond en maakt vrij. Seks is een extatisch huwelijk tussen mannelijke en vrouwelijke energie of wel de erotische dans tussen Venus en Mars. Er bestaat geen scheiding tussen spiritualiteit en seksualiteit.

 

De kracht van creativiteit in elke vorm. Elk mens wordt als een creatief wezen geboren met unieke goddelijke gaven. Kunst maakt de geest vrij. Kunst raakt het hart. Kunst voedt de Ziel. Kunst is een spirituele gids voor elk mensenleven.

Vrijheid, gelijkheid en broederschap, waarden van het Nieuwe Tijdperk. De hectische Aarde vol gelobby en handjeklap van de wereldse machten zal in 2023 instorten.

De wereld wordt zoveel mooier als we collectief leren te denken en te leven uit het hart. In het hart huist de liefde en het ‘wij’ gevoel. De liefde voor elkaar, het gevoel van hereniging en verbondenheid. Om het ‘wij’ in het hart te gaan voelen is zelfliefde de 1e stap.

Mijn Missie

De huidige revolutionaire veranderingen op aarde luiden een Nieuw Tijdperk in. Een tijdperk van vrijheid, vrede en liefde. In mijn eerste twee romans en met name in de roman ‘Vrede’, licht ik speels en uitdagend de sluier op over dit Nieuwe Vredige Tijdperk.

Ik neem trends waar. Momenteel staat het nieuws bol van situaties waar het tapijt wordt opgelicht. Openheid, transparantie en eerlijkheid horen bij dit Nieuwe Tijdperk. Daarnaast zal de ‘ik cultuur’, overladen met gestreste aandacht op de ‘koude’ apparaten, het onderspit delven versus de oprechte ‘warme’ oog in oog en huid op huid aandacht voor elkaar.

Tevens zorg voor Moeder Aarde met alles wat daarop leeft. Onze uitgeputte aarde welteverstaan. Het roer moet om. Consuminderen is het credo om onze planeet opnieuw in bloei te zetten.

Vrij zijn en liefhebben en dit recht ook te respecteren bij de ander, is volgens mij de Nieuwe Religie op aarde. Ja! Vrijheid, Vrede en Liefde voor iedereen, dat is waar ik het allemaal voor doe.

Lees over de zoete nectar van Liefde, de sterke vleugels van Vrijheid en de hoop op Vrede voor elk Wezen.

Liefde, Vrijheid en Vrede.

(lees meer in mijn blog)