Thanda

 19,95

In deze debuutroman reis je mee in het turbulente leven van de hoofdpersonage Sophie en je ervaart haar wonderlijke groei zoals van een klein zaadje groeiend tot een stralende bloem. Een korte roman vol liefde, romantiek én pijn. Veel pijn. Het verhaal is geschreven in de tijdsgeest van nu waarbij bijzondere ontwikkelingen elkaar snel opvolgen.

Beschrijving

In een kleine 180 bladzijden reis je mee in het turbulente leven van de hoofdpersonage Sophie en je ervaart haar wonderlijke groei zoals van een klein zaadje groeiend tot een stralende bloem. Maar juist in deze korte ‘snelle’ roman lees je over het belang van rust. Rust in jezelf, rust in onze turbulente stressvolle maatschappij, waarin velen – onbewust – worden meegezogen in een huiveringwekkende ‘rat race’ en waarbij de verwoestende werking van angst overheerst.

De achterflap:

Sophie, een moderne vrouw van midden veertig, verlaat gedesillusioneerd met haar vier jonge kinderen een eenzaam, seksloos showhuwelijk. Eenmaal op zichzelf verlost ze zich uit haar geestelijke gevangenis en haar ingesnoerde zedige keurslijf. De sleutel tot zelfbevrijding. Zelfverzekerd stort ze zich in de datingwereld en ontmoet haar mr. Right, de tien jaar oudere extravagante zakenman Dolf. Met hem ervaart ze zowel de hemel als de hel. Twee botsende persoonlijkheden, vooral als de kanker in het spel komt. Het stralende huwelijk in Zuid-Afrika dat de kroon op hun gevleugelde liefde had moeten zijn, voelt als een koude douche. De zoveelste aanslag op haar leven.

Over de auteur:

Debby Albers heeft een praktijk in verliesverwerking. Met haar debuutroman laat ze zien dat niets in het leven vanzelfsprekend is, vooral niet in liefdesrelaties. Zij gelooft dat eerst een relatie met jezelf het fundamentele vereiste is om aan te voldoen voordat je met een ander een relatie kunt aangaan. Werken aan jezelf is de meest belangrijke levenslange werkzaamheid. Je bent zelf immers diegene bij wie je altijd moet kunnen thuiskomen. Vrij zijn en zelfliefde, ineens is niets meer onmogelijk. Dat weet ze uit ervaring.

 

Extra informatie

Gewicht 0,35 kg
Afmetingen 210 × 144 × 16 mm
ISBN

9789492475954

Auteur

Debby Albers

Uitgever

Pumbo

Categorie

Nederlandse literatuur

Leeftijd

Volwassenen

Verschenen

December 2016