Vrijheid | de droom van Sophie

 22,95

In deze roman krijgt het onstuimige leven van Sophie een verrassend vervolg. Een vrouw met tranen, dromend een leven lang van vrijheid, ware liefde en fijne seks. Haar levensmotto ‘The show must go on,’ een ver station. Als de magie van het verfpenseel op het schilderdoek verschijnt, komt de omslag in de onrust. Godin Aphrodite support 24/7 zowel de vrouw en de kunstenaar in haar. Magisch! De sensuele Sophie ontpopt zich als een stralende diva annex wereldvrouw!

 

Beschrijving

De achterflap:

Sophie, moderne vrouw, moeder en weduwe, droomt een leven lang van vrijheid, ware liefde en fijne seks. Helaas botst haar leven telkens op een tragedie. Als de magie van het verfpenseel op het schilderdoek verschijnt komt de omslag. Haar creatieve doeken verkondigen de boodschap van vrijheid en hemelse seks. Godin Aphrodite support 24/7 de vrouw en de kunstenaar in haar. De korte affaire met Luigi, een gefortuneerde Italiaanse vakantieliefde, achtervolgt de diva voor jaren maar tegelijkertijd moedigt hij haar levensmissie aan. Juist in het vrome Italiƫ, laat de sensuele Sophie zich inspireren door een prachtig eeuwenoud klooster. Op deze vruchtbare Toscaanse bodem creƫert ze onverzettelijk haar heilige droom over een warme wereld vol liefde, creativiteit, sensualiteit en vooral VRIJHEID!

Over de auteur:

Met deze roman doorbreekt Debby Albers het taboe op de dood, op rouw en op warme seks. In haar hart voelt zij al de revolutionaire verandering van een tijdperk op onze dierbare planeet. Een nieuwe wereld waarin vrijheid, gelijkwaardigheid en creativiteit hoog in het vaandel staan. Al jaren pioniert zij om onze aardkloot opnieuw in bloei te zetten door haar medemensen te laten geloven in de wonderlijke creatieve mogelijkheden van hun eigen hartkracht. Vrij zijn en lief hebben is volgens haar anno Nu de nieuwe religie op aarde.

Extra informatie

Gewicht 0,35 kg
Afmetingen 210 × 144 × 16 mm
ISBN

9789492475954

Auteur

Debby Albers

Uitgever

Pumbo

Categorie

Nederlandse literatuur

Leeftijd

Volwassenen

Verschenen

December 2016