VREDE de heilige missie van Sophie

(6 klantbeoordelingen)
Category

 23,95

Moderne geschiedschrijving, met als doel, vrede op aarde … Wie is die heilige? In een gerestaureerd oud klooster op Toscaanse bodem, omgetoverd tot een goedlopend b&b, waar de regenboogvlag fier aan de poort wappert, creëert de gedreven en rebelse Sophie vredesstrategieën voor de hele wereld. Niet alleen haar eigen familie maar ook de wereldfamilie is haar heilig. Als haar grote liefde voortvluchtig is voor de Italiaanse maffia, staat de overlevingskunstenaar in haar op. De kreet ‘Make love, not war’ stamt uit de tijd van het oude Matriarchaat met de godinvrouw aan het roer. Volgens de diva gaat dat vredige tijdperk anno nu op herhaling. Het onmogelijke maakt ze mogelijk. Voor de machtige criminele organisaties in krijtstreeppak ligt het ‘in memoriam-kaartje’ al klaar.

6 beoordelingen voor VREDE de heilige missie van Sophie

 1. Jenny Piet

  Wat een inspirerend boek over daadkrachtige Sophie die in haar geloof in mensen de wereld veranderd en je laat zien dat vertrouwen in het leven je verder brengt. Top moest blijven lezen om te zien hoe Sophie haar grote liefde vind. Hoop dat je een boek schrijft over hoe het verhaal verder gaat. Succes Debby Albers.

 2. Anita

  Wat een heerlijk schrijfstijl, snel en toch de diepte in. Sophie is herkenbaar als vrouw, als moeder en als minares. Ze inspireert en ze spiegelt. Een absolute aanrader.

 3. Judith Bos

  Je eerste boek, je tweede en nu je derde boek, in één adem uitgelezen. Diepe buiging Debby. Wat een heerlijke trilogie. Het laat me niet los.

 4. Ria

  Fantastisch zoals de boeken je pakken en je als lezer nieuwsgierig maakt naar het vervolg!! Hoop dat dat er komt. Succes mooie schrijfster

 5. Karin

  Zowel het verhaal als de schrijfstijl nodig uit te blijven lezen in Vrede, de heilige missie van Sophie.  Als schrijfster maakt Debby handig gebruik van haar personages om aandacht te vragen voor een aantal maatschappelijke issues.  Behalve een roman is het boek dus zeker, en misschien wel vooral, een boek over bewustwording en verantwoordelijkheid  Als lezer kun je zelf gaan onderzoeken of je eventuele mening over grote, actuele onderwerpen (zelf de huidige situatie, een wereldwijde pandemie, is verwerkt in haar boek) wel gebaseerd is op de juiste informatie.

 6. Ellen Warger

  Het eerste boek was ontroerend,bijzonder mooi en pikte ik zelfs traantjes weg. Het tweede boek was spannend en inspirerend hoe een vrouw zich sterk houdt en overwint een voorbeeld voor velen. En het derde boek is zoals de kaft ….. prachtig! Eerlijk en open en ik ze alledrie tijdens een vakantie uitgelezen en ik vind het knap dat je zo mooi de Italiaanse sfeer beschrijft of je er al jaren woont. Met je schrijven inspireer je mensen en laat ze nadenken. Op naar het volgende boek !

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *