Nieuwe Maan – 9 oktober 2018.

Sinds vanmorgen 05.48 uur staat een nieuwe Maan aan de hemel. Nieuwe kansen, nieuwe mogelijkheden, nieuwe groei.
Overvloed voor jou!!!!

De nieuwe Maan, de Zon en Mercurius staan alle drie in het sterrenbeeld Weegschaal. Weegschaal is een luchtteken altijd zoekend naar de balans. Yin & Yang. Harmonie, dus vaak conflict vermijdend. Maar alles voor de lieve vrede bewaren werkt gewoon niet.

De vredige Maan energie voedt jouw wezen. Vind je eigen harmonieuze innerlijke balans. Keer naar binnen, net zoals de natuur dat doet. Loslaten en tot rust komen. In stilte drijft moeiteloos de overvloed aan creatieve gaven naar de oppervlakte.

Ongeboren zaadjes, waar je het bestaan nog niet van weet, reizen geduldig langs de sterren tot ze bij jou herboren worden. Open je hart om in overvloed te ontvangen en durf uit je comfortzone te treden. Durf anders te zijn. Durf je passie te volgen. En soms, ja soms moet je door roeien en ruiten gaan om voor jezelf te staan. Dat vindt niet iedereen leuk. Jammer dan. Extase opent de deur naar verandering. Maar misschien ontbreekt het nog aan blakend zelfvertrouwen en wik en weeg je voor die ene bevrijdende stap om die ene deur te openen waarachter de magie ligt. Terwijl het Leven juist vraagt om nooit te twijfelen aan jouw unieke gaven en talenten. Twijfel nooit dat jij het verschil kan maken. Toon je moed. Moed is de kracht anders te zijn dan de massa. Jezelf veranderen zet meer zoden aan de dijk dan passief te wachten op de redding van een ander.

Laat de goddelijke liefdesenergie door je heen stromen. Met dat vredige gevoel door je lijf, kun jij wonderen verrichten. Echt!
Begin elke dag met een lach en het wordt een genoegen voor iedereen.
Mooie Maan!