Wombfulness

Wombfulness klinkt zoveel leuker dan baarmoederfulness.

The Womb is het mooiste en meest krachtige plekje in je onderbuik.

The Womb is het energetisch krachtcentrum van het lichaam. Het is het sterkste fundament van jouw persoonlijke kracht. Bij vrouwen is de Womb het gouden Zonnencentrum van energie en bewustzijn. Het omvat de frequentie van de geslachtsorganen en de fysieke baarmoeder, energetisch centrum vertaalt als de Womb: de E-spot! (ook bij vrouwen die geen fysieke baarmoeder meer hebben) Bij mannen is de Womb tevens in de onderbuik en heet Hara (Japanse energieterm).

The Womb is je heilige tempel. Een Krachtplek vol extatische vreugde en levenskracht. Daal je met volle aandacht af naar die heilige ruimte dan stroomt de zelfverzekerdheid, bundels zonnekracht, creativiteit en scheppingskracht door je lijf. Niet voor niets is de baarmoeder de plek waar het Leven kan worden gecreëerd. Leven is creatie. Daarom is het voor elk mens uiterst belangrijk om met de aandacht in de kern van zijn lichaam te zijn. De plek van het OERWETEN!  De plek van de wortels van jouw eeuwige Bestaan. Stuur dus zoveel als mogelijk jouw energie naar het centrum van je heilige tempel m/v om volledig geaard je stoutste dromen te verwezenlijken.

Want een goed functionerende en sterke Womb draagt bij aan een diep gevoel van gronding en verbinding met ons fysieke lichaam. Een gezonde Womb bevat goddelijke gebalanceerde seksuele energieën, die de bron zijn van magische creatiekracht en inspiratie. Die KRACHT is zelfs in staat om jouw spirituele waarheid te vertalen naar echte en gegronde actie die de mensheid en Moeder Aarde naar hun hoogste potentieel zullen herstellen.  

Mindfulness    : Je bent daar waar je de aandacht aan geeft. 

Wombfulness : Juist de aandacht van de geest weghalen en focussen op de gouden centrale kern in je onderbuik waardoor je meteen vredig en kalm geaard wordt.

Collectieve littekens in de Womb:

Indien jij last heb van Wombtrauma waardoor je niet geaard bent en krachteloos voelt, dan is het nu de tijd om jouw Womb te genezen voor een herprogrammering van jezelf met het geschenk een vracht aan beloningen van het Leven zelf.