Praktijk uit het Hart; het transformeren van pijn en angst naar Liefde, Licht en Verlichting

De deur naar een Nieuw Begin

Yin & Yang is een Universele wet

Wil jij vrij komen van al je oude ballast om te kunnen stralen als de mooiste Ster?

(Zelf)Liefde overwint alles!

Wil jij ...

 • Voor altijd afrekenen met donkere gevoelens en gedachten?
 • Schrander en onafhankelijk zijn?
 • Een onweerstaanbare aanwezigheid vol zelfvertrouwen en haar/zijn omgeving fascineert?
 • Op een diepere laag de Veiligheid, Rust en Stilte voelen?
 • Het onbevangen blije kind voelt spelen binnen in je hart?
 • Jezelf sexy, krachtig, aantrekkelijk en vrij voelen?
 • Om als een krachtige goddelijk Wezen te dansen op de glanzende toppen van jouw Bestaan?

Vertrouw!

Wek je grote Leeuwenhart, laat het brullen zodat jouw innerlijk vuur kan oplaaien. Want elk mens, jij dus ook, bezit die magische kracht om vanuit het donkerste diepe dal op te klimmen naar de hoge glanzende toppen van het leven. Het oplaaiende Vuur verteert het oude om als een FENIX uit de as te herrijzen.

Sluit een sterk huwelijk, zowel tussen de Yin & Yang energieën in je Hart, als de twee Universele krachten seksualiteit en spiritualiteit, zodat je diepste verlangens kunnen groeien naar een gewenst resultaat: Jouw Droomleven!

Meer lezen over de Yin energie? Klik hier

Of de Yang energie klik hier

Professionele begeleiding uit de de Tempel van Lichtkracht

De ballast opruimen van de Oude Jij

In mijn professionele begeleiding ben ik hard op de inhoud, tederzacht op de relatie. Dat doet de Nieuwe Tijds Waterman Energie. Diepgaande transformaties volgens een uniek maatpak traject. Een krachtige energetische bezem helpt je voor  het vlot opruimen van je diepste pijnen en ongewenste of moeilijke situaties in het Leven.  Door die schoonmaak verdwijnen wellicht een veelheid aan klachten als sneeuw voor de Zon.

Door vrij te komen van al dat oud zeer en elke cel in lichaam en Geest weer ruimte krijgt, kun je  stapsgewijs doorgroeien naar de Liefde & Licht in je eigen Hart. Een mededogend en liefhebbend Hart met een vredige Geest in een krachtig, sensueel, aantrekkelijk en gezond lijf.

De ontdekking van de diepere lagen in jezelf bezorgen je een ongekend fijn gevoel van totale Veiligheid, Vrede, Vertrouwen en Rust. Want, als slechts een schakel van je Leven transformeert, transformeert de rest van de schakels mee.

Je bent altijd veilig; lucht je hart om te transformeren naar een Nieuwe Jij!

De Nieuwe Jij wordt geboren

Hoe hoger je gaat, hoe dieper je zult gaan. Werken aan jezelf is een levenslange zelfplicht. Werken aan jezelf, net zolang totdat de Zelfliefde gezond door al je aderen stroomt. Die Liefde is zo eerlijk en echt, in feite draag je het al elk moment bij je. Oók in de meest donkere tijden van jouw bestaan. Met Zelfliefde voel je feilloos de supersnelle trilling van het Nieuwe Watermantijdperk en wonderen zijn dan heel gewoon! 

Go for it!  ‘Go over the Rainbow’ en vlieg…!

Astrologie, Orakelkaarten, Totem/krachtdieren, Godinnen en zoveel meer

Mijn dienstbaarheid aan jou is een uniek creatief proces:

Astrologie:

Mijn geloof in de Kosmische Hemel met al haar planeten en sterrenstelsel is mega sterk. Wat heeft jouw passie? Leef jij je passie? De horoscoop kan je inzicht geven waar jouw hart van opgloeit waardoor elke lichaamscel in blijdschap danst. Naast de astrologie gebruik ik ook mijn kennis in de Numerologie. Doe alleen dat waar je blij van wordt pas dan leid je het mooiste Leven in volle gezondheid. 

De mogelijkheden:

 • Een exclusieve geboorte horoscoopduiding: Een nieuwe wereld gaat voor je open.
 • Studie- en loopbaanbegeleiding: Jouw unieke talenten en gaven komen in het volle Licht te staan. Je krijgt zicht op nieuwe wegen.
 • Solaar en Lunaar horoscoop: wat staat voor jou komende maand of komend jaar in de wacht

Orakelkaarten:

Welke kaartendoos ook op tafel komt, het is altijd een grote verrassing welke boodschap er verschijnt. De kaarten vertellen veel. Misschien zelfs meer dan jij er bewust van bent. 

Godinnen, Sterren en Totemdieren:

Leef met jouw Godinnen, Totemdieren en de wijsheid van jouw eigen Ster. Je leven zal rijker en completer worden. Je raakt in de flow! Ik laat je ontdekken wat voor magische krachten er in jou verborgen liggen die trappelen om naar de oppervlakte te drijven. 

Wie ben ik?

Bevlogen, toegewijd, met al mijn kennis, Liefde & Lichtkracht ben ik er voor jou. Welkom! 

Hoe ontmoet ik jou?

Hulp en ondersteuning in het opruimen van de oude jij:

Met Liefde, Lichtkracht, een Hart vol warmte, ‘fingerspitzengevoel’ en de volle Aandacht! Geen standaardlijstjes maar echte hulp door dik en dun in een bijzonder maatpak want jij bent uniek! Ben je klaar voor de Nieuwe JIJ?

 • jij houdt de regie tijdens het hulpproces
 • jij bepaalt welke richting het opgaat en in welk tempo
 • Jij bepaalt ook wanneer je klaar bent om zelfstandig verder te gaan

Ik zorg er sowieso voor dat je altijd met een lichtstraaltje huiswaarts keert!

Hulp en ondersteuning in de kracht van Zelfliefde: de geboorte van de Nieuwe Jij;

Een gelijkwaardig en inspirerend gesprek in Brotherhood/Sisterhood waarin onze HARTEN met elkaar communiceren. Een creatief proces dat zich op een natuurlijke wijze vanzelf ontvouwt. 

Locatie

In mijn Praktijk in Hoofddorp; mijn Tempel voor Lichtkracht. Gesprekstherapie binnen vier muren

We ontmoeten elkaar in een warme huiselijke omgeving waar je volledig veilig bent. Je mag je er thuis voelen.

Gesprekstherapie via de Zoom

Hoewel elk computerscherm ijskoud is, kan deze ontdooien door een warme verbinding via Zoom. Elkaar zien en horen zijn belangrijke zintuigelijke middelen die elkaar vrijelijk via het scherm bereiken. Een glimlach is al fijn. Aandacht doet wonderen. Een veilige omgeving dicht bij jezelf, helpt je om snel stappen te maken om de gewenste ruimte in je hoofd en hart te krijgen.

In de natuur

In de huidige tijd leeft de mensheid in een periode waarin we terugkeren naar de krachten van Moeder Natuur. De oerkracht van Moeder Aarde.  Zij is de krachtigste hulpbron van elk mens. In een natuursessie kun je stapsgewijs herstellen van allerhande klachten en problemen op fysiek, psychisch en emotioneel gebied.

Vertrouw erop dat je van Moeder Natuur de beste hulp ontvangt. De Natuur voelt jou immers feilloos aan en geeft precies wat jij nodig hebt voor een natuurlijk herstel. Door te wandelen in de natuur kun je spanningen moeiteloos los laten met als respons een flexibele geest. Ruimte voor stiltes en overpeinzingen. Een rustgevende kracht waardoor je stil kan worden en je vanzelf uit je hoofd naar je hart gaat.

In de Natuur kom je weer thuis bij jezelf. Je authentieke zelf met de onuitputtelijke bron aan mogelijkheden.

Duur en kosten

Lieve jij, om van de Oude JIJ te veranderen naar een Nieuwe Jij, is een proces. De duur en kosten van dit traject zijn sterk afhankelijk in het transformeren van het oude zeer. Het aantal Tempelsessies staat dus niet vast: Uitgangspunt is: ‘kort als het kan, lang als het moet!’ De aard en de complexiteit van de op te ruimen ballast, maar ook jouw eigen betrokkenheid en inzet, spelen hierbij een rol.

Omdat elke Mens in het Licht mag staan en elke Mens recht heeft op zorg met Aandacht en Liefde, zal met de berekening van de sessie rekening gehouden worden met je draagkracht. Bij een volle beurs betaal je 100%, bij een minder volle beurs spreken we een korting af.

De norm voor een sessie van een uur tot anderhalf uur bedraagt € 90,00. Elk volgend half uur € 35,–  en hierbij is contant KING!

Een astrologische duiding (1 1/2-2 uur) bedraagt ca. € 130,– . Ook hier geldt; heb je minder, betaal je minder.

Tevens behoort ‘ruilen’ van een dienst of product tot de mogelijkheid. Want dat is nou de Nieuwe Wereld die we met elkaar delen. Voor alles is een oplossing.

Opaallaan 1180, kamer 3.28
 2132 LN Hoofddorp
mobiel: 06-53801380   info@debbyalbers.nl