Praktijk uit het hart voor verliesverwerking en coaching in Zelfliefde

De deur naar een Nieuw Begin

Yin & Yang is een Universele wet

Wil jij vrij komen van pijn en verdriet om voortaan een gezond, gelukkig en welvarend leven te leiden?

Liefde overwint alles!

Wil jij ...

 • Voor altijd afrekenen met donkere gevoelens en gedachten?
 • Als vanouds vrij, blij, gezond en gelukkig zijn?
 • Zelfs het blije kind binnen in jezelf weer voelen?
 • Om vervolgens te dansen op de glanzende toppen van het Bestaan!

Vertrouw!

Wek je grote Leeuwenhart om het innerlijk vuur op te laaien. Want elk mens, jij dus ook, bezit die magische kracht om vanuit een donker diep dal op te klimmen naar de hoge glanzende toppen van het leven. Leer over Zelfliefde, leer over dé oerkracht waarmee je alles in het leven te lijf kunt gaan. 

In dit leven bestaat maar één moment, het huidige moment. Alles gebeurt op de juiste tijd. Je geboorte, de ontmoetingen met de ander én je sterven. Tevens is alles in het leven tijdelijk; vreugde, verdriet, pijn en ook dit leven.

In deze Nieuwe Tijd van opruimen en opschoning is het een zelfplicht om (ver) voor je laatste afscheid vrij te komen van alle onopgeloste problemen die je beletten in een vrij en gelukkig leven nu en straks op je volgende hemelse reis.

Mijn diensten

Therapie uit het hart voor elk verlies

Warme laagdrempelige ondersteuning en begeleiding bij elke vorm van verlies op alle leefgebieden en voor elke leeftijd. (Ook voor de Nieuwetijdskinderen. In mijn blog lees je meer daarover. Klik hier .)

Professionele begeleiding; hard op de inhoud, tederzacht op de relatie, bij ongewenste, pijnlijke of moeilijke situatie in het leven. Situaties die een veelvoud aan klachten kunnen geven zoals slapeloze nachten, hoofdpijn, stress en overspannenheid, verminderde eetlust, concentratieverlies, lage energie en andere vage lichamelijke klachten. Maar ook donkere gevoelens van afgescheidenheid en eenzaamheid dienen de volle aandacht te krijgen als ook het ‘anders’ zijn en voelen waardoor je met ‘aanpassing’ je authenticiteit verliest. 

Je bent altijd veilig; lucht gerust je hart!

Coaching in Zelfliefde

Werken aan jezelf is een levenslange zelfplicht. Werken aan jezelf, net zolang totdat de Zelfliefde gezond door je aderen stroomt. Die Liefde is zo eerlijk en echt, in feite draag je het al elk moment bij je. Oók in de meest donkere tijden van jouw bestaan. Met wat geest- en zielenvoedsel word je daar bewust van.

Zelfliefde:

 • houden van jezelf,
 • respect voor jezelf,
 • aanvaarding en acceptatie van je leven en alles wat daarbij hoort
 • jezelf op no. 1 zetten is niet egoïstisch maar bovenal een zelfplicht
 • het is de hoogste Zelfplicht om jezelf als belangrijkste mens op deze aarde te zien
 • Evenwicht tussen je Yin & Yang energie
 • Zelfliefde maakt gezond, happy en vrij. Een hoopvolle toekomst verschijnt als een gouden stip aan je horizon.
 • Stroomt de Zelfliefde door je heen, dan creëer je ruimte om hogere dimensies te ervaren. Je Hogere Zelf en andere Kosmische energieën worden je beste vrienden waarmee je vrijelijk kunt samenwerken.  Je raakt in een fantastische flow waarbij alles mogelijk is. Reik naar de hemel die wijd voor je open staat.

Dit is jouw leven! Een Waarachtig spel tussen Lichaam, Geest en Ziel.

Horoscoopduidingen

Astrologie heeft mijn passie. Mijn geloof in de Kosmische Hemel met al haar planeten en sterrenstelsel boven ons is mega sterk. Wat heeft jouw passie? Leef jij je passie? De horoscoop kan je inzicht geven waar jouw hart van opgloeit waardoor elke lichaamscel in blijdschap danst. Doe alleen dat waar je blij van wordt pas dan leid je het mooiste Leven in volle gezondheid. 

De mogelijkheden:

 • Een exclusieve geboorte horoscoopduiding: Een nieuwe wereld gaat voor je open.
 • Studie- en loopbaanbegeleiding: Jouw unieke talenten en gaven komen in het volle Licht te staan. Je krijgt zicht op nieuwe wegen.
 • Solaar horoscoop: wat staat voor jou het komend jaar in de wacht?
 • Coaching van de Nieuwe Tijdskind horoscoop (baby, kleuter, puber, jong volwassene): De Nieuwe tijdkindjes hebben mijn hart want deze super sensitieve, hypergevoelige zelfbewuste kinderen hebben het niet altijd makkelijk en verdienen een vrij en gelukkig Leven op Moeder Aarde. Lees hier mijn blog. 

Wie ben ik?

Ik ben Debby.
Bevlogen, toegewijd, met al mijn kennis en liefde ben ik er voor jou.

In welke rol ontmoet ik jou?

Als therapeut in verliessituaties:

Met Liefde, een Hart vol warmte, troost en volle Aandacht! Geen standaardlijstjes maar echte hulp door dik en dun. Een maatpak want jij bent uniek!

 • jij houdt de regie tijdens het hulpproces
 • jij bepaalt welke richting het opgaat en in welk tempo
 • Jij bepaalt ook wanneer je klaar bent om zelfstandig verder te gaan

Praat over je pijn anders kom je er niet door heen. Mijn grootste talent is luisteren. Door naar jou te luisteren met mijn Hart, hoor ik het verhaal achter de woorden. In die respectvolle stille conversatie gebeurt al van alles. Het proces van heling is gestart. Zo simpel is het. Vertrouw op die Stille Kracht.

Daarnaast gebruik ik mijn astrologische kennis. De horoscoop liegt nooit, noch de Orakelkaarten die eventueel ook op tafel kunnen verschijnen. De kaarten vertellen veel. Misschien zelfs meer dan jij er bewust van bent. Ik zorg er sowieso voor dat je altijd met een lichtstraaltje huiswaarts keert!

Als coach voor Zelfliefde en Bewustzijn verruiming

Een gelijkwaardig en inspirerend gesprek waarin onze harten met elkaar communiceren. Deze warme verbinding kan indien gewenst, ondersteund worden door zowel jouw geboortehoroscoop als de wijze Orakelkaarten die zoveel aan jou te vertellen hebben. 

Locatie

In mijn Praktijk in Hoofddorp. Gesprekstherapie binnen vier muren

We ontmoeten elkaar in een warme huiselijke omgeving waar je volledig veilig bent. Je mag je er thuis voelen.

Gesprekstherapie via de Zoom

Hoewel elk computerscherm ijskoud is, kan deze ontdooien door een warme verbinding via Zoom. Elkaar zien en horen zijn belangrijke zintuigelijke middelen die elkaar vrijelijk via het scherm bereiken. Een glimlach is al fijn. Aandacht doet wonderen. Een veilige omgeving dicht bij jezelf, helpt je om snel stappen te maken om de zo gewenste ruimte in je hoofd en hart te krijgen.

In de natuur

In de huidige tijd leeft de mensheid in een periode waarin we terugkeren naar de krachten van Moeder Natuur. De oerkracht van Moeder Aarde.  Zij is de krachtigste hulpbron van elk mens. In een natuursessie kun je stapsgewijs herstellen van allerhande klachten en problemen op fysiek, psychisch en emotioneel gebied.

Vertrouw erop dat je van Moeder Natuur de beste hulp ontvangt. De Natuur voelt jou immers feilloos aan en geeft precies wat jij nodig hebt voor een natuurlijk herstel. Door te wandelen in de natuur kun je spanningen moeiteloos los laten met als respons een flexibele geest. Ruimte voor stiltes en overpeinzingen. Een rustgevende kracht waardoor je stil kan worden en je vanzelf uit je hoofd naar je hart gaat.

In de Natuur kom je weer thuis bij jezelf. Je authentieke zelf met de onuitputtelijke bron aan mogelijkheden.

Duur en kosten

De duur en kosten van het hulpverleningstraject zijn sterk afhankelijk van de hulpvraag waarmee je komt. Het aantal bijeenkomsten staat ook niet vast:. Uitgangspunt is: ‘kort als het kan, lang als het moet!’ De aard en de complexiteit van het probleem, maar ook jouw eigen betrokkenheid en inzet spelen hierbij een rol.

De kosten worden per sessie berekend – je ontvangt hiervoor een rekening. En omdat iedereen mee doet in de samenleving en iedereen recht heeft op goede zorg, wordt er gelet op je draagkracht. Bij een volle beurs betaal je 100%, bij een minder volle beurs spreken we een korting af.

De norm voor een sessie van een uur tot anderhalf uur bedraagt € 90,00. Elk volgend half uur € 35,–

Prijzen inclusief BTW.

Een astrologische duiding (1 1/2-2 uur) bedraagt ca. € 130,– . Echter, zolang ik nog in opleiding ben, ontvang je een korting van 30% op de duiding. Daarnaast geldt ook hier; heb je minder, betaal je minder. Tevens behoort ‘ruilen’ van een dienst of product tot de mogelijkheid. Want dat is nou de Nieuwe Wereld die we met elkaar delen. Voor alles is een oplossing.

Opaallaan 1180, kamer 3.28
 2132 LN Hoofddorp
mobiel: 06-53801380   info@debbyalbers.nl

Kamer van Koophandel: 34308356
BTW-id NL001490105B57