Praktijk uit het Hart; het transformeren van pijn en angst naar Liefde, Licht en Verlichting

De deur naar een Nieuw Begin

Yin & Yang is een Universele wet

Wil jij vrij komen van al je oude ballast om te kunnen stralen als de mooiste Ster?

(Zelf)Liefde overwint alles!

Wil jij ...

 • Voor altijd afrekenen met donkere gevoelens en gedachten?
 • Om schrander en onafhankelijk te zijn?
 • Een onweerstaanbare aanwezigheid vol zelfvertrouwen en haar omgeving fascineert?
 • Op een diepere laag de Veiligheid, Rust en Stilte voelen?
 • Het onbevangen blije kind binnen in je hart voelt spelen?
 • Jezelf sexy, krachtig, aantrekkelijk en vrij voelen?
 • Om als een krachtige goddelijk Wezen te dansen op de glanzende toppen van jouw Bestaan?

Vertrouw!

Twijfel je nog?

Wek dan je grote Leeuwenhart, laat het brullen zodat jouw innerlijk vuur kan oplaaien. Want elk mens, jij dus ook, bezit die magische kracht om vanuit het donkerste diepe dal op te klimmen naar de hoge glanzende toppen van het leven. Het oplaaiende Vuur verteert het oude om als een FENIX uit de as te herrijzen.

Sluit een sterk huwelijk, zowel tussen de Yin & Yang energieën in je Hart, als de twee Universele krachten seksualiteit en spiritualiteit, zodat je diepste verlangens kunnen groeien naar een gewenst resultaat: Jouw Droomleven!

Meer lezen over de Yin energie? Klik hier

Of de Yang energie klik hier

Professionele begeleiding uit de de Tempel van Lichtkracht

De ballast opruimen van de Oude Jij

In mijn professionele begeleiding ben ik hard op de inhoud, tederzacht op de relatie. Dat doet de Nieuwe Tijds Waterman Energie. Diepgaande transformaties volgens een uniek maatpak traject. Een krachtige energetische bezem helpt je voor  het vlot opruimen van je diepste pijnen en ongewenste of moeilijke situaties in het Leven.  Door die schoonmaak verdwijnen wellicht een veelheid aan klachten als sneeuw voor de Zon.

Door vrij te komen van al dat oud zeer en elke cel in lichaam en Geest weer ruimte krijgt, kun je  stapsgewijs doorgroeien naar de Liefde & Licht in je eigen Hart. Een mededogend en liefhebbend Hart met een vredige Geest in een krachtig, sensueel, aantrekkelijk en gezond lijf.

De ontdekking van de diepere lagen in jezelf bezorgen je een  ongekend fijn gevoel van totale Veiligheid, Vrede, Vertrouwen en  Rust. Want, als slechts een schakel van je Leven transformeert, transformeert de rest van de schakels mee.

Je bent altijd veilig; lucht je hart om te transformeren naar een Nieuwe Jij!

De Nieuwe Jij wordt geboren

Hoe hoger je gaat, hoe dieper je zult gaan. Werken aan jezelf is een levenslange zelfplicht. Werken aan jezelf, net zolang totdat de Zelfliefde gezond door je aderen stroomt. Die Liefde is zo eerlijk en echt, in feite draag je het al elk moment bij je. Oók in de meest donkere tijden van jouw bestaan. Met Zelfliefde voel je feilloos de supersnelle trilling van het Nieuwe Watermantijdperk en wonderen zijn dan heel gewoon! 

Zelfliefde:

 • houden van jezelf,
 • respect voor jezelf,
 • aanvaarding en acceptatie van je leven en alles wat daarbij hoort
 • jezelf op no. 1 zetten is niet egoïstisch maar bovenal een zelfplicht
 • het is de hoogste Zelfplicht om jezelf als belangrijkste mens op deze aarde te zien
 • Evenwicht tussen je Yin & Yang energie
 • Zelfliefde maakt gezond, happy en vrij. Een hoopvolle toekomst verschijnt als een gouden stip aan je horizon.
 • Stroomt de Zelfliefde door je heen, dan creëer je ruimte om hogere dimensies te ervaren. Je Hogere Zelf en andere Kosmische energieën worden je beste vrienden waarmee je vrijelijk kunt samenwerken.  Je raakt in een fantastische flow waarbij alles mogelijk is. Reik naar de hemel die wijd voor je open staat. Verwonder je maar.

Go for it!  ‘Go over the Rainbow’ en vlieg…!

Horoscoopduidingen en Orakelkaartleggingen

Astrologie heeft mijn passie:

Mijn geloof in de Kosmische Hemel met al haar planeten en sterrenstelsel boven ons is mega sterk. Wat heeft jouw passie? Leef jij je passie? De horoscoop kan je inzicht geven waar jouw hart van opgloeit waardoor elke lichaamscel in blijdschap danst. Naast de astrologie gebruik ik ook mijn kennis in de Numerologie. Doe alleen dat waar je blij van wordt pas dan leid je het mooiste Leven in volle gezondheid. 

De mogelijkheden:

 • Een exclusieve geboorte horoscoopduiding: Een nieuwe wereld gaat voor je open.
 • Studie- en loopbaanbegeleiding: Jouw unieke talenten en gaven komen in het volle Licht te staan. Je krijgt zicht op nieuwe wegen.
 • Solaar horoscoop: wat staat voor jou het komend jaar in de wacht?

Orakelkaarten hebben mijn passie:

Welke kaartendoos ook op tafel komt, altijd weer een grote verrassing wat voor boodschappen er op tafel verschijnen. 

Wie ben ik?

Ik ben Debby, bevlogen, toegewijd, met al mijn kennis, Liefde & Lichtkracht ben ik er voor jou.

Hoe ontmoet ik jou?

Hulp en ondersteuning in het opruimen van de oude jij:

Met Liefde, Lichtkracht, een Hart vol warmte en de volle Aandacht! Geen standaardlijstjes maar echte hulp door dik en dun in een bijzonder maatpak want jij bent uniek! Ben je klaar voor de Nieuwe JIJ?

 • jij houdt de regie tijdens het hulpproces
 • jij bepaalt welke richting het opgaat en in welk tempo
 • Jij bepaalt ook wanneer je klaar bent om zelfstandig verder te gaan

Praat over je pijn anders kom je er niet door heen. Mijn grootste talent is luisteren. Door met mijn HART naar jou te luisteren, hoor ik het verhaal achter de woorden. Een non-verbale communicatie met een ‘fingerspitzengevoel’. In die respectvolle stille conversatie gebeurt al van alles. Het proces van transformatie en heling is gestart. Zo simpel is het. Vertrouw op de Stille Kracht.

Daarnaast gebruik ik mijn astrologische kennis. De horoscoop liegt nooit, noch de Orakelkaarten die eventueel ook op tafel kunnen verschijnen. De kaarten vertellen veel. Misschien zelfs meer dan jij er bewust van bent. Ik zorg er sowieso voor dat je altijd met een lichtstraaltje huiswaarts keert!

Hulp en ondersteuning in de kracht van Zelfliefde: de geboorte van de Nieuwe Jij;

Een gelijkwaardig en inspirerend gesprek in Brotherhood/Sisterhood waarin onze HARTEN met elkaar communiceren. Deze warme verbinding kan indien gewenst, ondersteund worden door zowel jouw geboortehoroscoop als de wijze Orakelkaarten die zoveel aan jou te vertellen hebben. 

Locatie

In mijn Praktijk in Hoofddorp; mijn Tempel voor Lichtkracht. Gesprekstherapie binnen vier muren

We ontmoeten elkaar in een warme huiselijke omgeving waar je volledig veilig bent. Je mag je er thuis voelen.

Gesprekstherapie via de Zoom

Hoewel elk computerscherm ijskoud is, kan deze ontdooien door een warme verbinding via Zoom. Elkaar zien en horen zijn belangrijke zintuigelijke middelen die elkaar vrijelijk via het scherm bereiken. Een glimlach is al fijn. Aandacht doet wonderen. Een veilige omgeving dicht bij jezelf, helpt je om snel stappen te maken om de zo gewenste ruimte in je hoofd en hart te krijgen.

In de natuur

In de huidige tijd leeft de mensheid in een periode waarin we terugkeren naar de krachten van Moeder Natuur. De oerkracht van Moeder Aarde.  Zij is de krachtigste hulpbron van elk mens. In een natuursessie kun je stapsgewijs herstellen van allerhande klachten en problemen op fysiek, psychisch en emotioneel gebied.

Vertrouw erop dat je van Moeder Natuur de beste hulp ontvangt. De Natuur voelt jou immers feilloos aan en geeft precies wat jij nodig hebt voor een natuurlijk herstel. Door te wandelen in de natuur kun je spanningen moeiteloos los laten met als respons een flexibele geest. Ruimte voor stiltes en overpeinzingen. Een rustgevende kracht waardoor je stil kan worden en je vanzelf uit je hoofd naar je hart gaat.

In de Natuur kom je weer thuis bij jezelf. Je authentieke zelf met de onuitputtelijke bron aan mogelijkheden.

Duur en kosten

Lieve jij, om van de Oude JIJ te veranderen naar een Nieuwe Jij, is een proces. De duur en kosten van dit traject zijn sterk afhankelijk in het transformeren van het oude zeer. Het aantal Tempelsessies staat dus niet vast: Uitgangspunt is: ‘kort als het kan, lang als het moet!’ De aard en de complexiteit van de op te ruimen ballast, maar ook jouw eigen betrokkenheid en inzet, spelen hierbij een rol.

De kosten worden per sessie berekend – je ontvangt hiervoor een rekening. Omdat elke Mens in het Licht mag staan en elke Mens recht heeft op zorg met Aandacht en Liefde, zal er rekening gehouden worden met je draagkracht. Bij een volle beurs betaal je 100%, bij een minder volle beurs spreken we een korting af.

De norm voor een sessie van een uur tot anderhalf uur bedraagt € 90,00. Elk volgend half uur € 35,–

Prijzen inclusief BTW.

Een astrologische duiding (1 1/2-2 uur) bedraagt ca. € 130,– . Echter, zolang ik nog in opleiding ben, ontvang je een korting van 30% op de duiding. Daarnaast geldt ook hier; heb je minder, betaal je minder. Tevens behoort ‘ruilen’ van een dienst of product tot de mogelijkheid. Want dat is nou de Nieuwe Wereld die we met elkaar delen. Voor alles is een oplossing.

Opaallaan 1180, kamer 3.28
 2132 LN Hoofddorp
mobiel: 06-53801380   info@debbyalbers.nl

Kamer van Koophandel: 34308356
BTW-id NL001490105B57