Over een nieuw tijdperk - het Aquarius Tijdperk

Door de wolk aan angst en stress die al anderhalf jaar zwaar over ons land hangt, ontstaat een steeds sterker wordende verharding, verdeeldheid en een kille liefdeloosheid tussen elkaar. (Gevaccineerd/niet gevaccineerd en een testmaatschappij die de angst in stand houdt.) En toch, toch gloort een nieuw tijdperk aan de horizon. Legioenen aan vrijheidsstrijders staan overal op. De huidige rammelende systemen met de ongebreidelde machten van de politiek, banken , verzekeringsmij, media, multinationals en zoveel andere grote boeven, zijn niet langer toereikend voor de nieuwe tijdgeest die over de aarde waait en zullen als kaartenhuizen instorten. Het is nu wellicht nauwelijks voor te stellen, maar de gehele mensheid is op weg naar een aarde vol respect, barmhartigheid, gelijkheid, vrijheid én liefde voor jezelf en de ander. De Nieuwe Aarde. Het medicijn voor die mooie aarde is denken en voelen vanuit je hart. Het hart is de grote katalysator.

De start van het Aquarius tijdperk heeft zich  inmiddels voor onze ogen ontvouwen. Het jaar 2020, het jaar van de Covid-19 crisis, was bedoeld als transformatiejaar op weg naar een wereld van vrijheid, gelijkheid, broederschap en creativiteit voor iedereen. Als afsluiter van dat jaar op 21/12/20 was de wonderlijke energieshift. ‘The Great Awakening’ of ‘The Great Reset from the heart.’ De planeet Saturnus en Jupiter stonden op dat moment gebroederlijk op 0-graden in het teken Waterman. De nul staat voor oneindig. Er is geen begin en geen eind. Het teken Waterman staat voor vrijheid, gelijkheid en broederschap. Wereldwijd vond een verhoging van het bewustzijn plaats. De hemel stond en staat steeds meer open voor iedereen/ Dus wat let je, zet je hart wijd open want daar huist de sleutel om door de deur van Vrijheid, Vrede en Liefde te gaan. Alleen daar in die stille ruimte kun je die Universele Liefde ontvangen.

Klik op onderstaande video uit december 2020, een video die nog steeds actueel is, en ervaar alvast de schoonheid van dat wat komen gaat. De link was een uitnodiging om op 21 december 2020 in een wereldwijde meditatie te gaan tijdens die bijzondere conjunctie tussen planeet Saturnus en Jupiter in het teken Waterman. In 2021 staan deze twee krachtpatsers nog twee keer in die bijzondere samenstand.

Vrijheid = Het loskomen van onnodige wetten en regels. Weg met de hokjesgeest. De vrijheid om jezelf te zijn en dit recht ook te respecteren voor elk ander mens staat is een recht voor ieder mens.

Creativiteit = Boor je creatieve hartkracht aan. Laat je passie stromen, doe waar je blij van wordt. Maak van je werk je hobby. 

Transparantie = Het tapijt wordt overal opgelicht, het vuil komt aan het licht. Schokkend seksueel misbruik kinderen wereldwijd, witwassingen banken, milieu schandalen, maffia overheid.e.d. Alles, alles komt aan het licht.

Gelijkheid/broederschap/sisterhood = We leven allemaal onder dezelfde Zon en Maan. Elk wezen komt uit dezelfde bron. De bron van Liefde.

En belangrijk… De zorg om Moeder Aarde alias Moeder Gaia, meer respect voor haar en alles wat er op haar leeft!

Het gouden hart is het machtige kloppende orgaan  in dit revolutionaire tijdperk. Liefde het toverwoord. Aandacht de sleutel. En dankbaarheid de feestelijke finale.

Richt je aandacht op je hart en boor je creatieve kracht aan. Zo simpel is het. Wonderen zijn ineens heel gewoon. In het hart is alles energetisch met elkaar verbonden als kralen aan een halssnoer, allemaal verschillend van vorm en soort, maar toch met elkaar verbonden. In het hart is iedereen gelijk, in het hart is iedereen heilig. Wees je bewust van die levensdraad dan ligt het geluk zowel in jouw handen als dat van je medemens. Daarnaast huist in het hart de familiehuiskamer en kun je moeiteloos samenwerken met universele krachten. De hele kosmos, gevuld met planeten, schitterende sterren, legioenen (Aarts)Engelen en andere prachtige Energieen, jouw trouwe bondgenoten dag in, dag uit. Eeuwig! Vertrouw daarop.