Over een nieuw tijdperk

Met hart en ziel deel ik graag de informatie over de revolutionaire veranderen op onze dierbare planeet middels mijn boeken en lezingen. Een machtige tijd. Het Aquarius tijdperk. Deze ‘rebelse opstand’ op weg naar vrijheid, gelijkwaardigheid, broederschap en creativiteit, is rijkelijk gevoed door Universele krachten. Want de gehele kosmos vol prachtige energieën, siddert van een opbloeiende aarde en wenst dat elk mens hier op aarde straalt! In ons hart bezitten we allemaal de sleutel om door de deur van vrijheid te gaan!

Vrijheid = loskomen van onnodige wetten en regels. Weg met de hokjesgeest. De vrijheid om jezelf te zijn en dit recht ook te respecteren voor elk ander mens.

Creativiteit = je creatieve hartkracht aan boren. Laat je passie stromen, doe waar jij blij van wordt.

Transparantie = het tapijt wordt opgelicht, het vuil komt aan het licht. #metoo, seksueel misbruik kerk, witwassingen banken, maffia overheid.e.d.

Gelijkwaardigheid/broederschap = we leven allemaal onder dezelfde Zon en Maan. Elk wezen komt uit dezelfde bron. De bron van Liefde.

En belangrijk… De zorg om Moeder Aarde met alles wat erop leeft!

Het gouden hart is het machtige ingrediënt in dit revolutionaire tijdperk. Liefde het toverwoord. Aandacht de sleutel. En dankbaarheid als een feestelijke finale.

Richt je aandacht op je hart en boor je creatieve kracht aan. Zo simpel is het. Wonderen zijn ineens heel gewoon. In het hart is alles energetisch met elkaar verbonden als kralen aan een halssnoer, allemaal verschillend van vorm en soort, maar toch met elkaar verbonden. In het hart is iedereen gelijk, in het hart is iedereen heilig. Wees je bewust van die levensdraad dan ligt het geluk zowel in jouw handen als dat van je medemens. Daarnaast huist in het hart de familiehuiskamer en kun je moeiteloos samenwerken met universele krachten. De hele kosmos, gevuld met planeten en schitterende sterren, is jouw bondgenoot dag in, dag uit. Eeuwig! Vertrouw daarop.