Over een Nieuw Tijdperk

Door de wolk aan angst en stress die al bijna twee jaar zwaar over ons land hangt, is een steeds sterker wordende verharding, verdeeldheid en een kille liefdeloosheid tussen elkaar ontstaan. (Lockdowns, gevaccineerd/niet gevaccineerd en een testmaatschappij die de angst in stand houdt.) En toch, toch gloort er een nieuw tijdperk aan de horizon. Op onze Aarde staan overal legioenen aan vrijheidsstrijders op. De huidige rammelende systemen met aan het roer de ongebreidelde machten van de politiek, banken, verzekeringsmij, media, multinationals en zoveel andere grote boeven, zijn niet langer toereikend voor de nieuwe tijdgeest die over de aarde waait en zullen als kaartenhuizen instorten. Het is nu wellicht nauwelijks voor te stellen, maar de gehele mensheid is op weg naar een aarde vol respect, barmhartigheid, gelijkheid, vrijheid én liefde voor zichzelf en de ander. De Nieuwe Aarde. Het medicijn voor die mooie aarde is denken en voelen vanuit je hart. Het hart is de grote katalysator.

De start van het Aquarius tijdperk heeft zich aan het eind van 2020 alvoor onze ogen ontvouwen. Als afsluiter van dat jaar op 21/12/20 was de wonderlijke energieshift. ‘The Great Reset from the heart.’ De planeet Saturnus en Jupiter stonden op dat moment gebroederlijk op 0-graden in het teken Waterman. Een fantastische update van het bewustzijn vond plaats door de samenwerking met kosmische krachten. De hemel staat wijd open voor iedereen.  Dus wat let je, zet je hart wijd open want daar huist de sleutel om door de deur van Vrijheid, Vrede en Liefde te gaan. Alleen daar in die stille ruimte kun je die Universele Liefde ontvangen. In 2021 staan twee krachtpatsers nog twee keer in een bijzondere samenstand. Op 24 december 2021 staan Saturnus en Uranus voor de laatste keer op scherp met wellicht felle bliksemschichten op de huidige bestuursvormen tot gevolg.

De waarden van het Aquaristijdperk: 

Vrijheid = Het loskomen van onnodige wetten en regels. Weg met de hokjesgeest. De vrijheid om jezelf te zijn en dit recht ook te respecteren voor elk ander mens staat is een recht voor ieder mens.

Creativiteit = Boor je creatieve hartkracht aan. Laat je passie stromen, doe waar je blij van wordt. Maak van je werk je hobby. 

Transparantie = Het tapijt wordt overal opgelicht, het vuil komt aan het licht. Schokkend seksueel misbruik kinderen wereldwijd, witwassingen banken, milieu schandalen, maffia overheid.e.d. Alles, alles komt aan het licht.

Gelijkheid/broederschap/sisterhood = We leven allemaal onder dezelfde Zon en Maan. Elk wezen komt uit dezelfde bron. De bron van Liefde.

En belangrijk… De zorg om Moeder Aarde alias Moeder Gaia, meer respect voor haar en alles wat er op haar leeft!

Het gouden hart is het machtige kloppende orgaan in dit revolutionaire tijdperk. Liefdehet toverwoord. Aandachtde sleutel. En dankbaarheid de feestelijke finale.

Richt je aandacht op je hart en boor je creatieve kracht aan. Zo simpel is het. Wonderen zijn ineens heel gewoon. In het hart is alles energetisch met elkaar verbonden als kralen aan een halssnoer, allemaal verschillend van vorm en soort, maar toch met elkaar verbonden. In het hart is iedereen gelijk, in het hart is iedereen heilig. Wees je bewust van die levensdraad dan ligt het geluk zowel in jouw handen als dat van je medemens. Daarnaast huist in het hart de familiehuiskamer en kun je moeiteloos samenwerken met universele krachten. De hele kosmos, gevuld met planeten, schitterende sterren, legioenen (Aarts)Engelen en andere prachtige Energieën, jouw trouwe bondgenoten dag in, dag uit. Eeuwig! Vertrouw daarop.