Over een nieuw tijdperk - het Aquarius Tijdperk

Het is een machtige tijd. Het Aquarius tijdperk heeft zich  voor onze ogen ontvouwen. Het jaar 2020, het jaar van de Covid-19 crisis, is bedoeld als transformatiejaar op weg naar een wereld van vrijheid, gelijkheid, broederschap en creativiteit voor iedereen. Als afsluiter van dat jaar op 21/12/20 was de wonderlijke energieshift. ‘The Great Awakening’ of ‘The Great Reset from the heart.’ De planeet Saturnus en Jupiter stonden op dat moment gebroederlijk op 0-graden in het teken Waterman. De nul staat voor oneindig. Er is geen begin en geen eind. En zo is ook het leven. Het begint en eindigt en begint en eindigt. Wereldwijd zal er een verhoging van het bewustzijn plaatsvinden. De hemel staat voor iedereen open. Dus wat let je, zet je hart wijd open want daar huist de sleutel om door de deur van Vrijheid, Vrede en Liefde te gaan. Alleen daar in die stille ruimte kun je die Universele Liefde ontvangen.  

Klik op onderstaande video en ervaar alvast de schoonheid van dat wat komen gaat. De link was een uitnodiging om op 21 december 2020 in een wereldwijde meditatie te gaan tijdens die bijzonder conjunctie tussen planeet Saturnus en Jupiter in het teken Waterman. Het was een fantastische meditatie vol Liefde voor iedereen op weg naar die gouden aarde! 

Vrijheid = Het loskomen van onnodige wetten en regels. Weg met de hokjesgeest. De vrijheid om jezelf te zijn en dit recht ook te respecteren voor elk ander mens staat is een recht voor ieder mens.

Creativiteit = Boor je creatieve hartkracht aan. Laat je passie stromen, doe waar je blij van wordt. Maak van je werk je hobby. 

Transparantie = Het tapijt wordt opgelicht, het vuil komt aan het licht. Seksueel misbruik kerk, witwassingen banken, maffia overheid.e.d. Alles komt aan het licht.

Gelijkheid/broederschap/sisterhood = We leven allemaal onder dezelfde Zon en Maan. Elk wezen komt uit dezelfde bron. De bron van Liefde.

En belangrijk… De zorg om Moeder Aarde alias Moeder Gaia, meer respect voor haar en alles wat er op haar leeft!

Het gouden hart is het machtige kloppende orgaan  in dit revolutionaire tijdperk. Liefde het toverwoord. Aandacht de sleutel. En dankbaarheid de feestelijke finale.

Richt je aandacht op je hart en boor je creatieve kracht aan. Zo simpel is het. Wonderen zijn ineens heel gewoon. In het hart is alles energetisch met elkaar verbonden als kralen aan een halssnoer, allemaal verschillend van vorm en soort, maar toch met elkaar verbonden. In het hart is iedereen gelijk, in het hart is iedereen heilig. Wees je bewust van die levensdraad dan ligt het geluk zowel in jouw handen als dat van je medemens. Daarnaast huist in het hart de familiehuiskamer en kun je moeiteloos samenwerken met universele krachten. De hele kosmos, gevuld met planeten, schitterende sterren, legioenen (Aarts)Engelen en andere prachtige Energieen, is jouw bondgenoot dag in, dag uit. Eeuwig! Vertrouw daarop.