Nieuwe Maan 9.9.2018

Op 9 september 2018 om 20.03 uur is het Nieuwe Maan.

Elke dag neemt het licht van de Zon af en het licht van de Maan neemt weer toe. Opnieuw potentie tot groei. Deze Nieuwe Maan staat net als de Zon in het teken Maagd. Maagden zijn analytische denkers. Hun element is Aarde en daarom staan ze met beide benen stevig op de grond.

Elke dag kun je opnieuw beginnen. Maar met deze Nieuwe Maan word je energie pas echt ververst voor vernieuwing. Schitterende ideeën ontspringen je hoofd, onverwachte ontwikkelingen in projecten. Planeet Mercurius heerst over de Maagd. De planeet van directie communicatie en informatie. Je gedachten en ideeën kun je moeiteloos ordenen waardoor nog meer ruimte ontstaat voor creatie. Misschien zijn interessante zaken in de afgelopen maanden blijven liggen. De oorzaak was het retrogarde lopen van zo’n vijftal planeten. Met het vooruit lopen van de planeten is de stroefheid in de atmosfeer verdwenen. Op volle kracht vooruit. Daarnaast zorgt de Nieuwe Maan voor versnelling. Een turbo versnelling. Wat een leuk vooruitzicht om straks te gaan oogsten.

Dus pak datgene op waar jij enthousiast van wordt en vertrouw op een spetterende afloop. De 9/9 van vandaag geeft nog eens extra energie aan jouw wensen, je dromen, je verlangens en alles waar jij van straalt. Doe een wens en handel ernaar. Wensen en verlangens kunnen alleen vervuld worden als jij blijft bewegen. Met deze 9/9 Maagd Nieuwe Maan aan de hemel lukt dat zeker! Nieuwe Maan, nieuwe actie! Mooie, mooie Maan.