Nieuwe Maan 7 november 2018 om 17.03 uur.

De sensitieve voelsprieten van het sterrenbeeld Schorpioen beïnvloeden deze Nieuwe Maan rijkelijk. Daarnaast staat de Zon ook in Schorpioen. Fijngevoelig stel daar aan de Hemel. In mijn ogen is de Schorpioen het meest mysterieuze sterrenbeeldteken van de dierenriemtekens. Wat is jouw mysterie? Kun jij je werkelijk zelf laten zien of houd je geheimen achter?

Deze Nieuwe Maan helpt je om naar binnen te keren. Dieper dan diep welteverstaan. Prettige en minder prettige zaken zal je op je pad tegenkomen. Doorvoel ze en ruim op. Misschien vind je jezelf wel opnieuw uit. Vergeet nooit, in die duisternis ben je nooit alleen. De natuur steunt je 24/7 in dit unieke transformatieproces. Spiegel aan natuur, wees je eigen natuur. Kijk beschouwend hoe de natuur onbekommerd loslaat om totaal voldaan naar binnen te keren voor een lange periode van serene rust. Ken de waarde van de stilte. Het heeft je zoveel moois te bieden. Iets mooiers dan de stilte bestaat niet. Bomen hebben geen stem maar als de wind waait hoor je ze zingen. Bloemen zeggen geen woord en toch stralen ze Zen uit. De stilte is de bron van jouw creativiteit. Want als jouw hartslag tijdens de stilte omhoog piept, dan is het tijd om uit de donkere kelders van je wezen naar boven te klimmen. Oude angsten zijn verteerd en behoren tot een ver verleden Nieuwe ideeën stromen overvloedig op tafel en vragen om actie. Een uitbarsting van passie! Een uniek transformatieproces waardoor vreugde en zelfvertrouwen jou dansend naar de top van de berg brengen. Gewoon om te stralen!

Volg je hart, leef en voel spetterend geluk door je aderen stromen. Sla je vleugels uit en zweef als een Adelaar door de hoogste luchtlagen. Droom grote dromen.

Mooie Maan!!!!! Mooie jij!!!!