Nieuwe Maan 13/1/21 Wonderlijke Maan van de Vernieuwing

De eerste Nieuwe Maan in januari is meteen een heel bijzondere Nieuwe Maan. De Maan straalt haar energie vanuit het aardse teken Steenbok. Het teken van discipline, hard werken en met beide benen op de grond staan. Deze stoere kwaliteiten staan in het vrijheidslievende teken Waterman. Het teken van gelijkheid, broederschap en humaniteit. De kleuring zal vooral VRIJHEID zijn om jouw ruggengraat te sterken. De Nieuwe Maan staat voor een nieuw begin. Een nieuwe droom vangt aan. Voor jou, voor mij, voor iedereen. En collectief zal de droom van een vrije, vredige en liefdevolle aarde, de droom die als een klein zaadje in elk hart heerlijk ligt te soezen, ieder dag een stap dichterbij komen.

Momenteel is er op onze aarde veel tumult. De onrust voor, tijdens en na de verkiezingen in de Verenigde Staten, galmen nog door na over de hele wereld. De bestorming op het Capitool na de speech van D. Trump is daar een voorbeeld van. Rebellie! Of was het allemaal opgezet? Onlangs zijn een aantal grote steden op Aarde in het donker gedompeld. Stroomuitval in het Vaticaan, Pakistan, India en in Berlijn. Meerdere kanalen berichten dat de Paus gearresteerd zou zijn. Waar rook is, is vuur. Geen witte rook maar een hellevuur. De informatiestroom is enorm en kan met de minuut 180 graden draaien. Doe alsjeblieft zelf onderzoek op de verschillende kanalen en ontdek je eigen waarheid. En veel belangrijker, laat die stroom aan berichten vooral niet bij je binnen komen. Blijf dicht bij jezelf en sta in je kracht. Ben je nog bevangen door de veelvuldige nieuws-manupulatie van de NOS en RTL, hierbij een kleine broodnodige wake-up call. Want het is echt nodig om wakker te worden, puur om jezelf te beschermen tegen de vracht aan bagger die zeer binnenkort over je heen rolt.

Het circus om het Covid virus heen is een soort Staatscircus. Met twee jolige clowns vol acrobatische kunsten in de spotlight. Een groots opgevoerd spel met als enige doel, totale controle over de mens. Weet dat het Corona virus een griepvariant is zoals er elk jaar varianten opdoemen. Alle griepvirussen belasten de luchtwegen en de longen. De ene grimmiger dan de ander en ja, voor ouderen en zwakkeren kan het vaak de nekslag zijn. In het verleden is het nooit anders geweest. Hoezo dan nu al die verminkende beperkingen, beruchte testen en zelfs een giftig vaccin. Een vaccin dat binnen een half jaar al op de markt is? Dat klopt niet. De eerste vaccinatie werd onlangs onder auspiciën van TV camera’s bij een dame uit het ciricuspubliek, vrijwillig ingespoten. Daar zat ze, midden in de bak. De circustent barste bijna van de uitzinnige menigte opgehitst door de twee schaterende clowns, toen de naald in haar huid ging. Te triest voor woorden. Tijdens een update betreft tests of vaccins transformeren de twee clowns zich moeiteloos in praatgrage opperstalmeesters. Kille ogen, slimme praat en vooral gewiekste taal vol leugens en bedrog om te manipuleren. In de coulissen houdt de circusdirectie alles in de gaten. Zij staan ver boven hen. Mijlenver. Zowel de clowns als de hele crew zijn slechts pionnen. Slaafse pionnen die voor de top buigen en alles doen voor geld. Voor geld gaat een land in lockdown. Voor geld komt het slechtste in henzelf naar boven. Voor geld verloochen ze zichzelf en verkopen ze hun Ziel aan de Duivel! Horror door bloedgeld! De werkelijke macht ligt bij de board van the Deep State/Illimunatie. In de blog over “macht’ lees je over het ontstaan en de werkwijze van deze inktzwarte Satanische organisatie.

Niemand heeft de waarheid in pacht echter, dat nu, na tientallen eeuwen, een einde aan die macht komt, dat staat vast. De drie pijlers van de Deep State zijn het Vaticaan voor het geloof, London voor het geld en Washington voor de macht. Hun tentakels zitten overal. Ondertussen trekt de Deep State jarenlang ook in China stevig aan de wereldtouwtjes. Het apegatje is de macht over de media. De mainstream media zendt alleen dat uit wat zij verkondigen. Propaganda, censuur, nieuws vol leugens, bedrog en manipulatie. En alles wat hen tegen werkt, wordt de mond gesnoerd. Het volk dat dagelijks afstemt op het NOS en RTL journaal is simpelweg gehersenspoeld. Hoog tijd om te resetten. 

De  Mainstreammedia zet President Trump vanaf zijn eerste stap op het wereldtoneel in een kwaad daglicht terwijl hem door het Universum een gouden taak is toebedeeld om niet alleen zijn eigen land maar de hele wereld te verlossen uit de giftige klauwen van de Deep State. Daarom is hij hun grootste vijand en de mainstreammedia doet geloven alsof hij nu de reddeloze boze verliezer is, alleen dat is een vreselijke leugen. In zijn huidige rol als president bezit Trump nog steeds de ultieme macht. Logisch met de onvoorwaardelijk steun van zeker 100 miljoen mensen wereldwijd. Zijn patriotten die waarlijk van hem houden en onvoorwaardelijk steunen. De aantal troeven die hij stevig in zijn handen heeft en binnenkort gaat openbaren, zal de wereld in shock brengen. Openbaringen met gruwelijke mensonterende feiten over de leden van de Deep State. Een regelrechte shock voor de mensheid zal ook de vrijheid van de mensheid betekenen. De grote openbaring.

Terug naar woensdag 13 januari 2021, naar de Nieuwemaan in het teken Steenbok. De dag dat de aarde zou kunnen vernieuwen doordat die waarheid op tafel komt. Samenzweringen en zwendel liggen dan wellicht op straat. De waarheid over fraude, leugens en bedrog, de gruwelijke waarheid over die ongebreidelde macht. De wereld zal in rep en roer zijn. Maar na chaos komt licht en weldra zal dan eindelijk de vrijheid zegevieren. Op 13 januari 2021 zou de aarde kunnen vernieuwen. Blijf dromen! Of, of zoals Trump verkondigt in een filmpje dat ik hieronder poste maar alweer is verwijderd, op 20 januari zal de dag zijn dat de mens de macht terugkrijgt over zijn eigen wereld. Dat is pas een grote vernieuwing! The great awakening.

Het jaar 2020 was een transformatie jaar. Een jaar om stil te worden en naar binnen te keren. Zowel naar binnen in je eigen huis als naar de stille tempel in je hart. Door de conjunctie op 21 december jl. tussen Saturnus en Jupiter is elk mens ongemerkt geüpdatet in zijn bewustzijn, mits je ervoor open staat, mits je hart ervoor open staat. Een liefdevolle injectie van het Universum om op te stijgen naar een andere dimensie. Een vijfde dimensie bestaande uit pure zuivere Liefde en in verbinding met je Hogere Zelf. Als het gros van de mensheid die Goddelijke Liefde gaat ervaren dan kan 2021 een veelbelovend jaar worden op weg naar een Gouden Aarde voor iedereen.

Mooie, mooie Nieuwe Maan! Straal je vernieuwend Licht op onze Aarde. Wonderlijke Maan!

Vertrouw erop dat alles goed komt. Liefde overwint alles.