Persbericht


“Revolutionaire veranderingen op aarde; een nieuw tijdperk van vrijheid en liefde”

AALSMEER – “Revolutionaire veranderingen op aarde; een nieuw tijdperk van vrijheid en liefde”, pleit therapeut, auteur én klokkenluider Debby Albers. Die verandering wenst ze met haar medemens te delen. “Als elk mens gelooft in de creatieve mogelijkheden van zijn hartkracht, ligt het eigen geluk in zijn handen en dat geluk is de weg naar een warmere wereld,’ aldus de auteur. In haar twee romans ligt ze speels en uitdagend de sluier op over het nieuwe vredige tijdperk. Daarnaast doorbreekt ze meerdere taboes in haar boeken.
Al jaren inspireert Debby Albers haar medemens te denken en te leven vanuit het hart: ‘Kijk, het huidige nieuws staat bol van situaties waar het tapijt wordt opgelicht; #metoo, witwassingen banken, seksueel misbruik kerk, maffiose praktijken overheid e.d. Best een dingetje in onze selfmade prestatie/weggooi maatschappij. Openheid, transparantie en eerlijkheid horen ook bij dit nieuwe tijdperk. Het vuil komt aan het licht. Denken en leven vanuit het eerlijke hart is de rode draad. Het vrije energetische hart waar de verbinding huist. Vrij zijn en liefhebben, én dat recht ook te respecteren van de ander, is volgens mij de nieuwe religie op aarde,’ aldus Albers.

Oude geheimen van de dood en het leven.

Ruim één op de drie mensen in Nederland krijgt een bepaalde vorm van kanker of sterven aan hartkwalen en één op de drie huwelijken strandt. Een afschuwelijke achtbaan van negatieve gevoelens in ontelbare levens.‘Ook in het leven van Sophie, de hoofdpersonage in mijn romans. Maar zij toont, weliswaar rebellerend tegen de maatschappij, de verlossing uit haar geestelijke gevangenis en haar ingesnoerde zedige keurslijf. De lichtkracht van liefdevolle seks, van kunst, creativiteit, de warmte van haar gezin en de inwijding in de godinnenwereld, waarin ze een glimp krijgt over de oude geheimen van de dood en het leven, zijn de sleutels tot zelfbevrijding. Wonderen geschieden!’ aldus de schrijver.

Aandacht is de sleutel

Albers: ‘De ‘ik cultuur’ overladen met gestreste aandacht op de ‘koude’ apparaten zal het onderspit delven van de oprechte ‘warme’ oog in oog en huid op huid aandacht voor elkaar. Daarnaast onze zorg voor Moeder Aarde met alles wat daarop leeft. Onze uitgeputte aarde welteverstaan. Het roer moet om. Consuminderen is mijn credo om onze planeet opnieuw in bloei te zetten.’ Albers besluit: ‘Met hart en ziel heb ik aan deze boeken geschreven. De verborgen boodschappen pakt de lezer heus wel op, want uiteindelijk gaan we allemaal die brug over. Vrijheid en Liefde voor iedereen, dat is waar ik het allemaal voor doe.’