Digitale boeklancering VREDE De heilige missie van Sophie

Op vrijdag 22 mei 2020 met de Nieuwe Maan in Tweelingen aan de hemel, het teken van communicatie in allerlei vormen, dus ook van verhalen vertellen, nam ik de vrijheid om even bij ‘de fans van Sophie’ in te breken met het volgende bericht:

Er is namelijk na het boek Thanda en Vrijheid een derde roman uitgekomen. Dat wist je nog niet hè? Drie keer is scheepsrecht. Maar helaas geen ‘geboortefeestje’ in het vizier voor dit boek. De verstikkende coronarestricties zoals bijvoorbeeld de 1 ½ meter afstand, ontnemen het plezier en enthousiasme om iets te organiseren. Een knus samenzijn zit er niet in. Een stilte lancering dus voor de roman VREDE De heilige missie van Sophie, terwijl dit verhaal juist vraagt om in het volle licht te staan. Het ontbreken van de lancering PR is een dingetje, want natuurlijk zet ik in op een bestseller. Waar begin ik dan? Hoe begin ik dan? En toen dacht ik aan jou lieve leesvriend(in). Nu jij weet van deze nieuwe roman, is alles weer mogelijk. 

Uiteraard geheel vrijblijvend, ontvang je een alternatieve boeklancering gepresenteerd door het hoofdpersonage van het boek zelf. Toevallig is de Italiaanse Sophie in Nederland. Na mijn noodkreet was ze meteen bereid om te helpen. De grote vrijheidsdiva inmiddels gehuld met een lauwerkrans op haar hoofd. In welk praatprogramma zit deze krachtige vrouw mét heldenstatus niet? Dit spektakel wil ik je niet onthouden. De zaal vibreert al. De beste plek is voor jou gereserveerd. Neem plaats, ontspan, open al je zintuigen en laaf je aan haar wervelende mystieke performance in een mythe over hoop in de bijgevoegde PDF. (wel zelf lezen!)

Met een warme schrijversgroet,