Een bijzondere boeklancering VREDE De heilige missie van Sophie

Hello World! Hello lovely World!

De corona regels werden aan de laars gelapt. Knuffelen! Veel knuffels! De lancering van het boek VREDE is een feit! Op donderdag 11 juni 2020 iets na half tien ‘s-avonds knalde in de studio van Radio Aalsmeer de champagne kurk. De kurk vol kosmische spirit, vrede, vrijheid en liefde voor de hele aarde vloog vrijelijk de lucht in. Tijdens het feestmoment zong John Legend op de achtergrond Wake up everybody …https://www.youtube.com/watch?v=iJgxJ6JrPkc

Wake up everybody! Wake up everybody! Wake up everybody!

Kijk hier naar de lancering van het boek VREDE https://radioaalsmeer.nl/video/thats-life-2020-06-11-213630/

Er is geen weg meer terug, de warme aarde vol liefde, vrijheid en vrede is in aantocht. Lees dit stukje uit de roman VREDE:

Altijd heeft ze van de daken geschreeuwd dat bankiers, politici en ambtenaren de grootste maffiasoort op onze aarde zijn. Deze verroeste systemen zijn na schandaal op schandaal als kaartenhuizen ineengestort. Haar afschuw van de wereldse gif-en geldcomplotten die onverbiddelijk al het wereldgeld bij elkaar probeerden te harken, was groot. Voor het eenrichtingsverkeer, zoals bij deze koloniale alleenheersers, is godzijdank het doek gevallen, met het coronavirus als grootaandeelhouder van de chaos.Dat betekende de dolksteek voor de toch al wankelende Europese economieĆ«n. Made in China is uit de mode. Kwaliteit en duurzaamheid staan voorop. Na chaos komt licht. In de historie is het nooit anders geweest. Begin negentiende eeuw stonden voor twee eeuwen lang de juiste planeetstanden aan de hemel, met drijfveren van economische en maatschappelijke ontwikkelingen. Een tijdperk van industriĆ«le revolutie, gevolgd door een snelle materialistische welvaart, kapitalisme en de heerschappij van geld, waar de mens in de westerse wereld in de laatste kwarteeuw behoorlijk in is doorgeschoten. Rond het millennium startten grote kosmische verschuivingen. De Zon verplaatste zich aan de hemel van het teken Vissen naar het volgende teken Waterman voor een nieuwe cyclus van circa 2160 jaar. Welkom Watermantijdperk. Het tijdperk van vrijheid, gelijkheid en broederschap.