De E-book versie nu verkrijgbaar!

De wereld staat niet stil. De ontwikkelingen in mijn boekenwinkeltje ook niet. Inmiddels zijn de romans Thanda en de roman Vrijheid ook verkrijgbaar als E-book. Kijk maar op deze website wat er in de etalage staat. Door mijn oorlogsverhouding met de ‘grootste winkel van ons allemaal’, zijn mijn E-books alleen verkrijgbaar bij Boekenbestellen.nl en op deze website. Eerlijkheid loont.

In de herfst verschijnen ook luisterboeken van beide romans. De voorbereidingen zijn in volle gang. Een nieuwe wereld gaat voor mij open. Want met de verkoop van de luisterboeken kan ik helaas onmogelijk om de grote reuzen heen in deze branche. Natuurlijk staan de luisterboeken straks ook in mijn winkel. Tevens is het verkooptechnisch noodzak dat de covers van de luisterboeken synoniem zijn De derde roman waarmee ik nog dru aan het schrijven ben, wordt alvast meegenomen in het ontwerp. Een drieluik dus! De speurtocht naar de juiste stemacteur die vorm gaat geven aan de rebelse en sensuele hoofdpersonage Sophie is nog wel een dingetje. Spannend!

Voorlopig staan straks de romans Thanda en Vrijheid op internet bij de Luisterboeken en als boek 3 gereed is, staat er mooie drieluik!