over Debby en haar missie

Mijn missie:

Met hart en ziel deel ik de informatie over de nieuwe aarde (zie volgend kopje) middels mijn boeken en lezingen. Deze ‘rebelse opstand’ op weg naar vrijheid, gelijkwaardigheid en creativiteit wordt rijkelijk gevoed door Universele krachten. Een gouden missie want de gehele kosmos vol prachtige energieën, siddert van een opbloeiende aarde en wenst dat jij en ieder ander hier op aarde straalt!

Over Debby: 

Een lancering van twee boeken binnen anderhalf jaar. Vijf jaar geleden een ondenkbaar fenomeen. In stilte met het hart wijd open. Wonderen zijn heel gewoon. Ondertussen is deze passie uitgegroeid tot een gezonde verslaving. Hier past maar één woord… DANKBAARHEID! 

Een roman over de zoete nectar van liefde en een roman over de sterke vleugels van vrijheid. Twee belangrijke waarden in elk mensenleven. In beide romans neemt het turbulente leven van Sophie je mee op reis. Een mooie sensuele vrouw vol complexen, huidhonger, hunkerend naar haar ware zelf en de prins op het witte paard. Kortom; het mysterie van het leven, de liefde en de dood.

Met mijn debuutroman Thanda laat ik zien dat niets in het leven vanzelfsprekend is, vooral niet in liefdesrelaties. Ik geloof dat eerst een relatie met jezelf het fundamentele vereiste is om aan te voldoen voordat je met een ander een relatie kunt aangaan. Werken aan jezelf is de meest belangrijke levenslange werkzaamheid.

In de roman Vrijheid. De droom van Sophie, doorbreek ik het taboe op de dood, op rouw en op warme seks. Daarnaast lees je over de kracht van creativiteit in welke vorm dan ook. Elk mens wordt als een creatief wezen geboren met unieke goddelijke gaven die als bloemen openbloeien in het licht van de zon. Kunst maakt de geest vrij. Kunst raakt het hart. Kunst voedt de ziel. Kunst is een spirituele gids voor elk mensenleven.

Ontdek de ‘verborgen’ boodschappen in de verhalen. Boodschappen met inzicht. Je pakt ze op als jij er klaar voor bent. Een welkome erfenis van mijn  therapeutische achtergrond. (www.thanda.nl en www.fedeli.nl). Tegelijkertijd wens ik dat jij, net als de hoofdpersonage Sophie,  jouw creatieve poort  opent en de golf aan  gelukzaligheid door je aderen voelt stromen. De wereld wacht op je grootheid, niet op je kleinheid.

Mijn overvloedige creatieve bron is inmiddels aangeboord. Mijn ziel veert ervan op. Voor mij schept het creatieve proces van schrijven vreugde. 

Vreugde maakt gezond.

  • Ik ben gezond! 
  • Ik ben gelukkig! 
  • Ik ben vrij!

De machtige ingrediënten van het gepassioneerde hart vol plezier, blijdschap, liefde én creativiteit!

– Debby

Bomen zijn gedichten die de aarde in de hemel schrijft. Wij hakken ze om en maken er papier van waarop we onze leegte onder woorden brengen. (Khalil Gibran)