over Debby

Welkom

Welkom lief mens, welkom in de liefdevolle ruimte van de therapeut in mij. Al 12 jaar bestier ik de praktijk Thanda verliesverwerking. Thanda betekent Liefde. Want ik weet uit ervaring dat zelfs in onze diepste tragedies is de Liefde aanwezig.

In het vorige blokje over een nieuw tijdperk kun je lezen over de grote veranderingen op onze aarde. Noodzakelijke  veranderingen op weg naar een Gouden Aarde voor ons allemaal. Overvloed voor iedereen. Maar voor velen zullen deze drastische veranderingen zullen eerst  gepaard gaan met verliezen. Grote en kleine verliezen. Mentale spanningen, emotionele verkrampingen zijn de grootste kwellingen voor de mens veroorzaakt door welk verlies dan ook. Met tot gevolg voor menigeen slapeloze nachten, weinig eetlust en een slechte leefstijl. Zo kan de  mens wanhopig afdrijven van zijn natuurlijke aard.

Een rampscenario? Welnee! Vertrouw erop dat het altijd weer licht wordt. Want elk mens heeft alle hulpbronnen in huis om een crisis te transformeren, zijn draagkracht te vergroten en opnieuw in contact te komen met zijn unieke kwaliteiten.

Na regen komt zonneschijn!

Luisteren

Welk verlies je ook ervaart, met onvoorwaardelijke liefde help en ondersteun ik jou in die tijdelijk crisis. Ik hanteer een maatpak want elk mens is uniek. Mijn grootste kwaliteit is luisteren. Ik geloof in de kracht van luisteren. In die respectvolle stille conversatie gebeurt al van alles. Het proces van heling is gestart. Zo simpel is het. Vetrouw op die stille kracht.

De natuur

Naast het goed luisteren, kan jouw probleem ook helder worden door mijn astrologische kennis. De horoscoop liegt nooit. Leef je je horocoop, dan leef je een gelukkig leven. Daarnaast werk ik met Orakelkaarten. De kaarten die op tafel verschijnen, vertellen je veel misschien zelfs meer dan jij er nu bewust van bent.

Maar! Maar de krachtigste hulpbron is volgens mij de natuur. De eerlijke natuur werkt moeiteloos samen met jouw natuurlijke flow. De natuur werkt rustgevend en helpt je stil te worden in je hoofd waardoor je beter naar je innerlijke gevoel kan luisteren.

Door te wandelen in de natuur kun je spanningen moeiteloos los laten waardoor je geest weer flexibel wordt. Je krijgt zelfs ruimte voor stiltes en overpeinzingen. Door in de natuur te zijn, kom je weer thuis bij jezelf. Je authentieke zelf met de onuitputtelijke bron van mogelijkheden. 

Lichtpuntje.

De praktijk is dus buiten ergens in de natuur of binnen vier muren. Een warme huiselijke omgeving waar je veilig bent. Je mag je er thuis voelen. De duur en kosten van het hulpverleningstraject zijn sterk afhankelijk van de hulpvraag waarmee je komt. De sessie duurt zolang als het duurt om je elke keer met een lichtpuntje huiswaarts te laten gaan. Hoe klein dat lichtpuntje ook is. Reken maar op anderhalf uur. Het aantal bijeenkomsten staat ook niet vast. Uitgangspunt is: ‘kort als het kan, lang als het moet!’ De aard en de complexiteit van het probleem, maar ook jouw eigen betrokkenheid en inzet spelen hierbij een rol.

Kosten worden per sessie berekend – je ontvangt hiervoor een rekening. Voor de bepaling van het honorarium kijken we samen naar je draagkracht. Heb je voldoende muntjes, dan betaal je 100%, heb je minder geld te besteden, dan spreken we een korting af. De norm voor een sessie van ruim een uur bedraagt € 90,– inclusief 21% BTW. 

Je bent hartelijk welkom.