Nieuws

Op deze avond sluit ik de avond sluit ik de avond. In mijn betoog over liefde en vrijheid haal ik de vrouwelijke maan erbij en de sensuele godin in elke vrouw. Kom luisteren! 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mijn boeken zijn in eigen beheer gedrukt.
Een deel van de voorraad ligt in het Centraal Boekhuis, een ander deel in een klein magazijntje thuis mét een eigen postkantoortje. De verzending dus ook in eigen beheer. Dat is pas vrijheid! En daar heb ik zo mijn eigen redenen voor. Want alles zegt in mij om een groot tegenwicht te geven aan de snelle aandachtloze werkwijze van de grote internetboekenreuzen. De kleine boekwinkels zuchten onder deze macht en houden hun adem in voor de toekomst. Daarnaast snoepen de internetgiganten ook nog eens extra provisie op van de auteur. 

Volg je hart en koop alsjeblieft het boek of bij je geliefde boekhandel of bestel het hier op deze site. Als een kostbaar geschenk verdwijnt je gesigneerde boek in de oranje Post NL brievenbus in mijn straat op weg naar jou. Kassa spelen, inpakken, stempelen, strikje erom en verzenden. Een heus winkeltje. Mijn meisjesdroom. Aandacht bij elke handeling, kwaliteit staat voorop. Opeens valt iets anders op jouw deurmat. Een brievenbuspakketje mét aandacht. Je ziet het meteen en je glimlacht. Dat is nou  de nieuwe wereld.  Dat wat aandacht krijgt groeit.