Nieuws

 

  1. 23 maart 2019 start de Boekenweek met het thema ‘De moeder. De vrouw’. 
  2. En ja, het grote moederhart van de Sophie, de rebelse personage in beide romans loopt over van liefde voor haar kinderen maar in de kern is zij vooral  voor 100% de sensuele vrijgevochten vrouw. Eigenlijk zoals elke vrouw. 
  3. Samen met Boekhuis Aalsmeer organiseren wij op 22 maart a.s., de vooravond start boekenweek, een exclusief ‘Vrouwenbal’ als leuke tegenhanger van het, met media overladen, boekenbal in Amsterdam. 

 

Mijn boeken zijn in eigen beheer gedrukt.
Een deel van de voorraad ligt in het Centraal Boekhuis, een ander deel in een klein magazijntje thuis mét een eigen postkantoortje. De verzending dus ook in eigen beheer. Dat is pas vrijheid! En daar heb ik zo mijn eigen redenen voor. Want alles zegt in mij om een groot tegenwicht te geven aan de snelle aandachtloze werkwijze van de grote internetboekenreuzen. De kleine boekwinkels zuchten onder deze macht en houden hun adem in voor de toekomst. Daarnaast snoepen de internetgiganten ook nog eens extra provisie op van de auteur. 

Volg je hart en koop alsjeblieft het boek of bij je geliefde boekhandel of bestel het hier op deze site. Als een kostbaar geschenk verdwijnt je gesigneerde boek in de oranje Post NL brievenbus in mijn straat op weg naar jou. Kassa spelen, inpakken, stempelen, strikje erom en verzenden. Een heus winkeltje. Mijn meisjesdroom. Aandacht bij elke handeling, kwaliteit staat voorop. Opeens valt iets anders op jouw deurmat. Een brievenbuspakketje mét aandacht. Je ziet het meteen en je glimlacht. Dat is nou  de nieuwe wereld.  Dat wat aandacht krijgt groeit.